Lisää harrastuksia tulee keräiltyä näköjään koko ajan.Uusin villitys meidän perheen naisten kesken on tuo postcrossing.(http://www.postcrossing.com/)

Kysymys on siis postikorttien lähettämisestä johonkin.Rekisteröitymisen jälkeen voi laittaa ilmoituksen,että haluaa postittaa kortin.Sitten tulee tieto omaan spostiin.Siitä selviää jotakin vastaanottajasta,maa ja osoite.Itse olen nyt laittanut kortin mm. Malesiaan,Japaniin,jenkkeihin ja Kiinaan.Lähin meni Moskovaan.Vastaanottaja kuittaa kortin ja taas tulee tieto spostiin perille menneestä kortista saajan terveisin.Nyt sitten odotan,että saisin itsekin jostain kortin!Postia on aina mukava saada.

Esimerkkinä meidän neiti laittoi kortin Ranskaan 5 vuotiaalle pojalle.Muumilla muistettiin,kun toiveissa oli.Nyt sieltä tuli sitten vastaus,että kortti oli ollut tosi mieluinen ja neiti "sai" suuren suukon ja halin kiitokseksi.Oli vaan aika kova juttu tuollaiselle melkein 12 vuotiaalle.

Suosittelen kaikille!Aikaa ei tuohon juurikaan mene,rahaakaan ei paljoa. Voihan sitä laittaa vaikka kortin viikossa,jolloin hinnaksi tulee kortti + postimaksua 0,70 snt ,lentopostina.

                878340.jpg

Tällainen meiltä meni Ranskaan!