Nämä kaikenlaiset vaihdot kiehtovat kovasti mieltä. ATC ym. korttivaihtoihin miusta ei ole, koska niiden tekotaitoa miulla ei ole. Askarteluissakaan en onnistu, en mie jaksa. Ihana on kyllä käydä katselemassa toisten tekemiä kortteja. Miten on mahdollista saada niin kaunista!! On miulla nytkin paljon lehdestä leikeltyjä kuvia, jos vaikka innostuisin kortteja tekemään. Muutaman olen tehnytkin silloin kun noita 3d kortteja tein.

Tässä nyt tuli mieleen, että haluaisiko joku noita kuvia itselleen? Mie jo meinasin ne heittää palamaan, mutta aattelin kumminkin tarjota niitä näin.On niiden leikkaamisessa ollut kuitenkin aikamoinen homma. Suurinosa on leikattu lehdistä, osa esitteistä.

Mie voisin tässä joku päivä kuvata läjää ja vaikka punnita ne vaaalla, niin näkis paljon niitä on! 3d kuviakin on paljon, leikkaamattomia ja erilaisia. Kiinnostaisiko?

Mitäkö maksaisi? No, jos haluat jonkun lankakerän jämän laittaa, sen ne maksaa... Eli en siis meinannut niillä rahastaa, jos jollakin olisi käyttöä. Eipähän menis aivan hukkaan leikkelytunnit. Sekin on ollut sellaista ajanvietettä, kun en ole saanut mitään vimmaa päälle omiin juttuhin. Tässä vasta yks päivä kuvia lehdestä leikkelin... Maksuksi riittää hyvä mieli ja vaikka jossain vaiheessa kuvaa valmistuneesta kortista!