Olenpa ollut mukamas kiireinen..... Tämän päivitys on nyt venynyt aivan liian pitkälle! Kävin kyllä hakemassa paketin, kirjatun kirjeen, postista ajoissa. Avasin, ihastelin ja kuvasin...

Aivan ihanan viimeisen paketin sain!

saako tuosta nyt mitään tolkkua, kuvasta meinaan....

Siis suklaakalenterin Lontoosta, kaakaopusseja, pähkinöitä, virkkukoukun 1,25, ohutta merseroitua virkkuulankaa ja vyyhden paksumpaa lankaa. Tuo vyyhti... upea väri :) Rohrspatz&Wollmeise, iron and woolcraft, Twin 80% merino suprewash/20% PA , handgefärbt 150g. Kaikki teksti lapusta...  Kalenteria yritän aukoa yhden/päivä, pähkinät säilyi todella huonosti. Ne oli hyviä :) Langat jäävät odottamaan virkkausintoa.  Koukku oli mielenkiintoinen. Siinä oli mukana tulppa, jolla saan koukkuosan suojaan eikä se tartu joka säikeeseen kiinni. Käteen se tuntui myös hyvältä.

 

SNYkseni paljastui Sunflower :) Olen kyllä käynyt hänekin blogissaan kattelemassa, mutta niin olen käynyt varmaan jokaisessa. Eihän ringissä varmaan montaa osallistujaa ole Alankomaista, mutten osannut yhdistää. En tosin sillä silmällä vieraillutkaan.... Ihania paketteja olen saanut koko syksyn! Harmittaa,että tämä oli viimeinen, mutta on kyllä kiva tietää, kuka minua on muistanut. Miljoonat kiitokset siis vielä kerran. NYt voidaan vierailla toisillamme ihan nimillä :) Ai niin.. Kiitos myös tänään tulleesta julukortista!

 

Uutta kierrosta odotellen....