Toinen lähetykseni oli maaliskuun toverille seuraavanlainen.

Oransseja servettejä ja suklaata, jota likka kehu kovasti. Kortiksi laitoin tarra-arkin.

Mie sain tämän

     

Tarroja, lisää ihania mullan alle laitettavia (kehäkukka on yks lempparikukkani), maukkaita namusia, kauniin enkelipinssin ja ihanan kortin, jossa oli teksti:

" Jokainen kaunis muisto on sydämessä kukkiva puutarha."

3. lähetys lienee mennyt perille tänään ja näytti tältä

        

Kortteja kuorineen, pari minikehystä, muutama tarra ( yllätys, yllätys ;) ja ihan oikea kortti tällä kertaa.

Mie sain tämän

       

Noi siemenet olikin sitten kohtuullisen uusia tuttavuuksia miulle. Maariankellon tiedän olevan erittäin tarkka paikasta. Se on erittäin kaunis ja näyttävä kukka onnistuessaan.Toivottavasti nämä onnistuvat, sillä kukinta tapahtuu vasta seuraavana vuonna. Silloin olisi todella pitkälle iloa tästä toverikuusta! Ja jos maltan jättää poimimatta muutaman kukan ja annan siementää, saan iloa ehkä seuraavana, seuraavana ja seuraavana kesänä jne.... Ei, mie oon oikeesti aika kehno puutarhuri, vaikka näin keväsin kyllä sormet syyhyävätkin. Meillä kasvaa pihassa pirullinen kasvi, vuohenputki. Se valtaa joka paikan, jos et koko ajan oo kitkemässä pois! Tosin entinen kolleegani teki erittäin maukasta piirakkaa tuosta valtaajasta! Jospa miekii innostuisin syömään tuon, hälle aarteen! Salaattiin sopisi kuulemma oikein oivasti myös. Oli se vaan aika vahvan makuista, kuten tuoksustakin pystyy jo päättelemään. Mitähän perhe, tai lähinnä tuo siippa tuumaisi, jos tekisin vuohenputkisoppaa, -piirakkaa, -paistosta, -salaattia päivästä toiseen ;)) Materiaalia kyllä piisaisi ! Voi olla, että tähän asiaan joudun vielä palaamaan, sillä tuo piirakka on varmaan testattava ;) 

Niin, tuohon lähetykseen vielä...

Tuo koru on todella kaunis ja sain pitää puoleni, jottei se "eksy" likan korurasiaan! Mukana jälleen kaunis kortti, jossa teksti

 "Tähtää kuuhun. Vaikket aivan osuisikaan, olet silti lähellä tähtiä." 

Nopeasti on tämä kuukausi mennyt, enää yksi lähetys :((  Ilmoitin kyllä itseni jo seuraavaankin toverikuuhun. Emäntänä siellä toimii Lumikki.Tämä on mielestäni mukava tapa piristää näitä muuten omalla painollaan junnaavia viikkoja.