Aivan ihanaa postia oli posteljooni laittanut lootaan!! Partyliten pakettejakin tuli 2 samaan aikaan, mutta ne sai jäädä odottamaan. Varovasti aukaisin pussia ja sisältöä piisasi!! Ihan valtava SNYpaketti :)

Kuvaaminen meinasi olla hankalaa, mutta seuraavan otoksen sain otettua...

Sain 3 pkt teetä. Nyt pääsen tutustumaan valkoiseen ja rooibosin teehen. Vihreää teetä olen juonut aiemminkin. Edellisen paketin omenateestä tulikin hitti !

Sain myös nahkaiset tossun pohjat. Näihin nyt sitten vaan neulomaan sukat/tossut. Sitä varten sain aivan ihanaa Regian lankaa. Nyt pääsen testaamaan nuo KnitPron 3,5  sukkapuikot, kauniit ne ainakin ovat! Sitten tuo huippupehmeä Alaska ! Näitä oli pakko hypistellä ja pitää poskea vasten. Miulla on tuota Regiaa ollu aikaisemminkin, mutta ohuempana. Tämä on nyt parempi :)  Ohut lanka muuttuu  niin hitaasti vaikkapa sukaksi. Tosin nyt kaikki tuntuu takkuavan, käsitöiden osalta....

Lisäksi sain mukavan oranssin pussukan,naminami suklaa patukan ja rapeita napostelupaloja. Suklaa haihtui nopeasti, miten lienee niin ;) Nuo rapsakat laiton kuppiin ja maltoin nautiskella. Perhekin niihin ihastui. Osa oli suolaisia, osa tulisia. Mukana tullut kortti oli kaunis valokuva.

Otin vielä toisenkin kuvan

Kiitos kaunis SNYni kaikesta tästä mielen piristyksestä! Sinä se osaat yllättää ja valita ihania juttuja! Toivotan siulle aurinkoista syksyä ja mukavia tuokioita :)

Tätä kirjoittaessani posti tuli. Sain vielä erikseen SNYltäni kauniin, syksyisen postikortin. Perille siis tuli sekin!

Kiitos siis myös tästä!