Kyllä vain!

Helle on yrittänyt nujertaa, onnistumatta :) Onneksi on ollut tuo ilmalämpöpumppu, jolla on edes hieman saanut viilennystä osaan taloa.

Likka meni tänään rippileirille... Miten miulla voi olla niin vanha tytär? Kuun vaihteessa meillä sitten vietetään rippijuhlia. Järjestelyt on ihan hyvällä mallilla. Muut on hommattu, paitsi elintarvike puoli. Kampaajat on varattu ja nyt on mietinnässä, mitä tälle karvalle tekisi... No, olen niin tapoihini kangistunut, että tuskin uskallan mitään radikaalia. Siinähän sitten samalla saan uuden karvan elokuun puolivälissä olevaan Partlyiten konfrenssiin. Sitäkin jo tässä innolla odotan; onhan se meille konsulteille vuoden kohokohta.

Olisin laittanut tänne valokuvia uusista jutuista, mutta... Likan kanssa yhteisellä kameralla on kuvattu. No, neiti sitten eilen tyhjensi kameran ottaakseen sen mukaan leirille. Tyhjensi vaan omalle koneelleen, joten siellä on nyt sitten miukin kuvat ;(  Ei mahda minkään, saatte tyytyä nyt vaan tekstiin ja johonkin vanhaan kuvaan :)

Kattelin tuossa, että pian tulee blogini vuosipäivä. Pitäsköhän jotain arvontaa järjestää sen kunniaksi? Varmaankin, mutta siltä tiimoilta palaan asiaan piakkoin, lupaan!

Nyt , jos olis ahkera eikä menis tonne naamakirjan puolelle lainkaan.. Lähtis vaikka pesemään muutaman maton... Ulkona ei oo niin riivatun kuuma, mutta tuulis kivasti kuivumista ajatellen... Hmmm... tuumasta toimeen!

Kuva viime kesältä, omalta pihalta. Silloin odotin kunnon ukkosta ja sainkin. Tänä kesänä ei moista onnea ole suotu :(