Tämä se piti vielä kokeilla.... Mummi on huovuttanut paljon kaikenlaista ja mie aina samoin, ettei oo miun juttu. No, tosin kävi. Oltiin muksujen hiihtolomalla  ukin ja mummin ilona yön seutu ja ihansteltiin mummin tekosia. Aattelin, että kokeilenpa tuota Huopasella virkkamista, huovuttamista ja teen likalle koristeltavaksi kassin. Ihan hurjan arvokasta lankaa lähikaupassa, kun isäntä likan kanssa osti 3 kerää lilana. Mie sitten 8 koukulla tein tämän. Ompelin pussin tuonne sisään ja viskattiin koneeseen... Hieman yli yhden kerän lankaa tyohon meni.

Sliipparit pääsi kuvaan mukaan osoittamaan jotain koko luokkaa tolle tekeleelle... Koneessa oli ohjelma kirjopesu 60 ja pesuaineet ihan normisti, ilman huuhteluainetta.

Tulos tässä:

     

Sliipparit taas kuvaan. Kutistui siis aika paljon tai huovuttui on kai oikempi termi. Kuivuminen kesti sitten muka liian kauan, kun taitelija tyttäreni odotti kärsimättömänä tehden jo olkahihnaa valmiiksi ja miettien tulevia koristeluja.

         

Looputulos oli mielestäni kaunis olkalaukku, 7 veikasta neulotulla hihnalla. Äipän kukka pääsi somistamaan, myös pieniä helmiä likka kiinnitteli. Laukku on kiva, kuva huono! Miten mie sitten onnistunkaan ottamaan noita kehnoja otoksia. Okei, saisihan tuostakin otettua uuden, mutta kun kamerasta siirtää koneelle. kuva näyttää ihan hyvältä! Vai oonkohan mie taas vanhetessa muuttunut jotenkin huononäköisemmäksi?

Joka tapauksessa, näitä kasseja on sitten tulossa lisää. Osuttiin likan kanssa vielä Robinhoodissa poistokorien kohdalle ja siellä huuteli uutta kotia 2 kerää vaalean ruskeaa ja 9 kerää sinistä Huopasta. Ne jotenkii taas pomppas meidän kärriin ja  hoin itselleni, että näähän on puoleen hintaa!! Ja mummille sitten vien loput, jos vimma laantuu.... Katotaan nyt kuinka käy!