Jotenkin vaan jää tänne nämä päivittämiset vähemmälle. Tuolla FAcebookissa kuluu aikaa välillä liiankin kanssa.... Sinne vaan kuulemaan kuulumisia ja tapaamaan kamuja. Pitkään taistelin koko juttua vastaan, kun tiesin, että jään koukkuun. Miun selkäranka taitaa siis olla lakua ;( Huomaan siellä viljeleväni maata, kaivavani aarteita, pelaavani pasianssia, katsovani kamujen kuulumisia... Koukussa siis, pahemman kerran. No, pahempiakin koukkuja on!

Toinen villitys tässä perheessä on tuo Nintendo Wii. Ollan joulun pyhät ja välipäivät pidetty perheen kesken olympialaisia! Pelataan ukot vastaan akat ja jokainen saa päättää oman lajin. Kyllä menee aika sutjakkaasti Resorttia pelaten. Mie löysin ittestäni koripallistin ja aika lailla vesiskootterilla pujottelijan. Niin, yllätyin itsekin näistä ;) Mukavaa perheen yhdessäoloa. Jossain vaiheessa iski kisaväsymys, mutta kannustuksen voimalla oli jatkettava!

Pelaamisvuoroa odotellessa on sitten väsätty käsitöitä. Likalle huivi, Pirjolle lappuja Ystävyydenpeittoihin.  Kuvamateriaaliakin on, muttei nyt tähän hätään.

Nyt kahville siipan seuraksi ;)