Vieralin tuossa taannoin Tapion lankatalon  sivuilla. Eihän miulla ollut tarvetta mitään ostaa, kunhan vain kävin pitkästä aikaa...

No, kuten jo arvata saattaa, jäihän sieltä ostoskoriin vaikka mitä. Fabelin langat olivat tarjouksessa, joten niitä muutama kerä. Olin viimeiksi tilannut vain sinivoittoisia lankoja , kiersin ne nyt kaukaa ja halusin väriä elämään! Lopputulos on nyt nähtävissä.

        

Onpas taas kuvan laadussa toivomisen varaa, kamerassa ja vielä koneellakin näytti ihan hyvältä...

Olen paljon höpöttänyt noista kukkasista ja niitä on muutamissa kuvissa jo vilahdellutkin. Miulle oli ihan uusi tuttavuus tuollainen kiekko, jolla kukkasia voi tehdä kätevästi, Ensin en ymmärtänyt kuinka ja ohjeetkin oli ruotsiksi. Kuvia kattomalla sain ekan valmiiksi ja siitä sitten alkoi putki.. Kukkia syntyi ja syntyi,,, Kotona, reissussa, töissä.... Ihan mahotonta on tää, kun innostun jostakin... Lankana milloin mikäkin. Hukka ostos Rosekin pääsi uuteen muotoon... Paperinaru oli hieman hankala ;)

      

Siinähän niitä, yksi satsi...

 

Toinen satsi ja vielä kolmaskin,,,,

        

Yritin vielä kerätä erilaisia, ehkäpä parhaimpia samaan kuvaan eli

          

Näitä nyt sitten on laiteltu sinne tänne. Saas nähdä, mihin kaikkeen keksinkään ;) Olisihan näitä vaikka lahjoittaa jollekin, jos halukkuutta olisi... Illassa tekee aika monta, Nyt on tarkoitus jossain vaiheessa testata, saako näistä vaikka jääkaappimagneetteja, Olen tarkoituksella jättänyt pitkät langanpäät, jotta kukan voi halutessaan laittaa vaikka paidankoristeeksi tai niinkuin likka teki, kassin koristeeksi. Siitä taas tuli mieleen yksi projekti, jota on likan kanssa tehty yhdessä. Näitä vimmoja kun meidän perheen eukoilla riittää. Isäntä on ihan helisemässä meidän kanssa !