tyttäreni blogin.... ;((

Tiedetään, säännöt ovat sääntöjä... Miun luvalla neiti blogia piti, muttei se tietysti riitä.. Harmittaa likan puolesta! Onneksi kojelauta toimii edelleenkin ja hän saa otettua talteen kaikki ihanat runonsa ja tekstinsä. Nyt vain odottelemme, että se virallinen 14 w tulee täyteen loppu vuodesta. Meillä on teoria poistoon johtaneista syistä.. Epäilemme ilmiantoa, sillä missään likan blogissa ei tule ikä esiin.. No. olkoon, turha tätä on enää jauhaa. Mielipaha on nyt haudattu, ja pelastus tuli tuosta kojelaudasta. Luulimme jo, että kaikki meni... Sen verran haluan vielä sanoa. että tyttäreni on saanut "vihamiehen" yllättävältä taholta.. Aikuisen, jonka elämään luulisi kuuluvan muutakin kuin lapsen kiusaaminen! Äh, olkoon!!

     Heippa        BleedingLove.jpg

Runojen kirjoittaminen jatkuu taatusti, eihän luovaa taiteilijaa voi estää !! Voihan se olla, että äiti saa kunnian julkaista jonkun runon omilla sivuillaan.. Tekijänoikeudet huomioon ottaen :))

Haluan vielä loppuun lisätä, etten syytä mitenkään ylläpitoa, ei likkakaan missään vaiheessa ollut yp:lle vihainen. Hehän vain valvovat, että me täällä noudatamme sääntöjä ;)