Sain välimuistamisen huhtikuun toisella viikolla. Kuvaa en saanut, kun kamera oli likan mukana etelän reissulla, joten postauskin jäin näin myöhäiseen. Kävin kyllä SNYtäni kiiittämässä, joten sinne päin asia on kunnossa.

Sain mukavan, keväisen  piristyksen , vai mitä?

Ensin jo tuo kuori oli viehättävä :)  Puikkojen mittaria miulla ei ollutkaan, mutta nyt on. Olen joskus tuskaillut noiden metallisten puikkojen kanssa, kun tuntuu, että on mahdoton  löytää esim. 2 samankokoista, saati sitten 5 !! Nyt miulla on siihen apua! Kukkaset/siemenet aion istuttaa, kunhan sää sen sallii.  Toivonpa niistä olevan iloa pitkäksi aikaa, vaikka viherpeukalo miussa hiipuu kesän edetessä...

Sitten siihen huhtikuun pääpakettiin :)  Aivan ihana, jälleen kerran...

Kynttilöitä ja sytykseen sopivat tikut :) Rakastan kynttilöitä! Kauniin väriset ja onneksi ilman tuoksua !Pienet sakset, näitä ei ole koskaan liikaa ... Kesäinen kortti.... Mutta, mutta... Aivat ihkut langat!!  Tuo Muskatti oli niin pehmeää... Mitähän siitä tekisi...  Fabelin väri oli silmiä hivelevä. Kauniita!  Kiitos paljon SNYni. Kyllä kannatti taas odottaa :)

Nyt sitten alkaa viimeisen paketin odotus...  Niin se vaan aika menee sukkelaan. Tämä(kin)  vaihto on ollut mukava ja on ollut ilo olla mukana. Jokohan uusi rinki on suunnitteilla.... ;)