Marraskuu on alkanut vauhdilla. Enpä ole ehtinyt koneelle juuri istahtamaan. Tai oikeastaan, oma koneemme oli viikon huollossa "kaaduttuaan". Huoltomies oli sanonut koneessamme olevan useita haittaohjelmia ja viruksia ;)) Mistähän moinen?? Kone tuotiin kotiin ja ehti olla 20 minsaa kytkettynä ja käytössä, kun sama kaatuminen toistui.Onneksi en itse ollut aiheuttamassa tuota, vaan perheemme pää. Meni sitten takuuseen uusi putsaus. Nyt tuolla alalaidassa on musta loota, jossa info "Pysyvästi estetty" ;) Parempi niin.

No, oli miulla muutakin.

Olen tässä pikapuolin menossa lääkäriin. Miulla on taas kurkku kipeä ja hillitön yskä. Nyt sitten on oireillu pumppukin ja sekös se huolettaa... Ihmeellisesti hakkaa ja tuntuu kuin vapisisin sisäisesti koko ajan eikä hyppysissä tahdo pysyä mikään. En ymmärrä, mistä johtuu, mutta siksihän olen menossakin tohtorille.

Elokuun puolesta välistä saakka olen ollut tasaisesti nuhainen ja yskäinen. Oon luullu vain sen olevan sitkeämpää flunssaa. Nyt jo kamutkin sanoo, et taasko sie oot kipee! Vähän on semmonen pelko... Mitähän se tohtori sanoo? Ainakin nyt haluan jotain tutkimuksia enkä vain buranaa ja lepoa!!

             1632096.jpg