Likka kommentoi juuri, etten koskaan kirjoita tänne mitään...

Myönnän, hiljaista on ollut päivitys. Olen mie koko ajan jotain värkännyt, huiveja nyt suurimmalta osin. Jotenkin vaan kuvaamiset saati tänne laitot on sitten jääneet. Olen siis vain ollut saamtaon!

Pakko myöntää, että tuo naamakirja vie suurimman osan koneella oloajasta. Pirun keksintö sekin, mutta siellä vaan jotenkin viihtyy.

Nyt jussina on pelailtu perheen voimin nintendo Wiitä, mustaa maijaa ja uunoa.... Pian kaivellaan matosia ja painutaan ongelle. Tai näin ainakin oli suunnitelmissa, jossei ala sataa. Eilen illalla ajetiin muutaman kilsan päähän katsomaan kaunista kokkoa, niinkuin jo monena vuonna peräkkäin. Poika kävi uimassa, mie en edes uskaltanut ajatella moista!

Illalla oli vielä mahtava ukkosen myrähdys ja valot sammui silmänräpäykseksi, mutta vain kerran... Olis ollut niin mahtavaa kattoa kunnon läiskettä :(  Mie nautin ukkosesta, mutta samalla tuntee itsensä niin nöyräksi tuon voiman edessä.

Postcrossing kortteja on tullut vino pino. Sain myös aivan ihanan Lankahullun yllätyksen. Kiitos Ainolle siitä! Mie sen  kyllä kuvasin, mutta laitan kuvaa myöhemmin....

Nyt seuraavan kuvan myötä haluan toivottaa kaikille vierailijoille aurinkoista jussin jatkoa!