Lähdin siis  mukaan sukkatalkoisiin . Kaksi kuukautta on aikaa kutoa sukkia tai muita varpaan lämmittimiä joko omiin tarkoituksiin tai sitten hyväntekeväisyyteen.

Meitä on paljon ja meidät on jaettu kahteen ryhmään, Hillokellariin ja Heinälatoon. Itse sain kutsun Heinälatoon ja sinne on sitten tarkoitus päivittää sukkasatoa.

Tässä vielä muistiaisia keväältä:

             1876192.jpg

Näiden viimeistelyt eli päättelyt sain tosin tehtyä vasta eilen illalla. Niin täynnä olin sukkien tekoa keväällä, kun vimma loppui :) Kaikki on tosin esitelty jo silloin valmiiksi tultuaan täällä blogini sivuilla. Nyt nuo kirjavimmat lämmittävät omia varpaitani...

Tuonne latoon alan tehdä sukkia aivan pian, kunhan saan tuon tilaustyönä olevan huivin valmiiksi. Sen verran jo kumminkin lintsasin huivista, että eilen neuloin melkein valmiiksi tossut ikivanhalla ohjeella. Olen sen ohjeen hukannut, mutta vuosia sitten tein tossuja ison kasan ja muistin kumminkin ohjeen ulkoa! Tulipahan testattua! Hauskaa oli se, että kun armas siippani näki mitä teen, loihe hän lausuman " Tuommoiset miekii huolisin uudet ja varmasti pitäisinkin..."

Taisi siis tulla epäsuora suora tilaus....

Ok, myönnän! Miusta on puolet savolaista ja se sitten saattaa näkyä näissä aivoituksissa ja sanomisissa ;))  Vastuu siis lukijalle!

Palaamme näihin latoasioihin, kun jotain valmista ilmaantuu!