Nostin tätä vähän ylemmäs.....

Miulla on nyt ollu pitempää hakusessa uudet tekeleet... Sukkiahan mie oon vääntäny, mutta todella hitaalla, kun suurin vimma tuli jo sammutettua. Huivit toisaalta kiinnostais.. Katellaan nyt.

Inspiraation lähteiksi olen hankkinut muutaman kirjan :

          

Tästä ei löytynyt sitä, mitä ikinä olinkaan etsimässä. Ei ainakaan nyt tähän hätään ;))

Toinen hankintani sitten oli tämä:

           

Odotukset olvat suuret. Vertailin kirjakerhojen eri kirjoja ja pitkän harkinnan jälkeen tilasin tämän. Petyin... Ei vaan ollu miun juttuja vaikka paljon asiaa olikin. Kirja on ehkä enemmin tarkoitettu vasta-alkajalle, koska paljon oli ohjeita neulomiseen, puikon ja langan valinnasta lähtien. Itse ohjeita, joita janosin, oli vain muutama ;(( Näin samaan sarjaan kuuluvan toisen kirjan, ja se oli parempi.. Nyt en muista mikä, käsittääkseni sarjassa on kolmekin (?) kirjaa.

No, enhän mie vielä antanut periksi... tilasin vielä yhden kirja , harkitusti!

          

Siis aivan mieletön opus!! Ihania juttuja tulvillaan, selkein kuvin sekä ohjein!

Mutta....

Kaikki tehdään osista.. Mie inhoan päättelemistä, ja epäilenpä, ettei miun hermot kumminkaan tykkäisi siitä kasaamisesta. Sillo kun penskat oli pieniä, tein villapaitoja ja villatakkeja muutamia. Mie vaan tein palasia ja kiikutin ne sitten anopille kasattavaksi! Ah, miten ihana anoppi oli ja on vieläkin! (Terkkuja, jos luet tai jos vaari lukee...) Miten hitossa miulla voi käydä tällainen tuuri?? Kirjat on arvokkaita, mutta jotenkin tuntuu, että ne on miulle ihan hyödyttömiä. Palauttaakkaan en enää viitti, maksanutkin olen....

 

HMMMMM.... Oliskohan näistä hyötyä jollekin toiselle??? Kiinnostaisiko sua?? Voitais tehdä joko vaihtokauppaa tai sitten ihan rahakauppaa?? Mietipä ja laita viestiä, jos kiinnostuit! Vaihtokauppaan voisi käydä joku muu käsityökirja, lankoja, yms.yms. Rahalla sitten sovitaan joku hinta ja postarit puoliksi. Kirjat siis on kuin uusia, niitä on muutamia kertoja selailtu inspiksen haussa. Katsotaanpa kuinka tässä käy!