Aattopäivä meni itseltäni töitä paiskiessa. Onneksi kaupat eivät saa olla auki kuin klo 13, jonka jälkeen pääsin itsekin pitkälle vapaalle. Iltapäivä meni sitten toipuessa ja voimia kerätessä. Päätimme perheen kanssa lähteä katsomaan kokkoa tuohon muutaman kilometrin päähän, mutta parin mutkan kautta.

         1664902.jpg

Ensin käytiin tarkistamassa "oman" uimarannan veden lämpötila. Vettä tihutti hiljalleen eikä rannalla ollut ketään. Vesimittari näytti 16 astetta, joten vielä ei ainakaan meikäläisen hipiä kestä pulahtamista. Tuossa rannassa ei tosin vesi lämpenekään aivan huimiin lukemiin, siitä pitää huolen ohi virtaava Kymijoki...

          1664911.jpg

Surullisena huomasin, ettei taukopaikan pöytä ja penkit taida enää tänä kesänä paljon istuskelua kestää...

         1664905.jpg

Siinä sitä on eräätkin kaffet juotu.

1664908.jpg

Tunnelmapaloja vielä toiseen suuntaan...

Ja toiseen

                            1664916.jpg

Jos olisin hölkkäjätyyppiä voisin kirmaista vaikka tuon rannasta lähtevän pururadan ympäri...

                 1664918.jpg

No, autoon koko konkkaronkka ja matka jatkui ohi kirkonkylän ja sen toiselle puolelle rantaan, jossa muksut sitten uivat.

        1664928.jpg

Vesi oli kuulemma kylmää...Myö "fossiilit" vaan katseltiin rannalta muksujen pulskaamista.

Vastarannalla sitten oli kokko. Sen lähelle ei menty, koska kokko oli seurakunnan leirikeskuksessa ja ajateltiin jottei haluta tuppautua.

             1664920.jpg

Hetki sytyttämisen jälkeen...

            1664925.jpg

Tämä olikin moneen vuoteen ainoa näkemämme juhannuskokko. Laskettiin, että noin 7 vuotta sitten näimme edellisen, kun olimme Kiteen Pajarinhovin leirintäalueella jussia viettämässä.

Muuten juhannus meni sisällä ollessa kun vettä loimi välillä taivaan täydeltä. Kerroinkin, että likan kanssa katseltiin "Pieni talo Preerialla" sarjaa. Koko perheen voimin sitten katsoimme läpi Vastatuuleen DVD boxin, jonka ostimme omaksi. Muistatteko tätä kappaletta ?? Aivan ihana!!!