Joululomalla valmistui muutamia pareja sukkia, omaan ja ystävien käyttöön.

Olipa kivaa neuloa pitkästä aikaa ja ihanilla KnitPron puikoilla. Miten voikin olla puikot niin sujuvat ! Kiitos syksyn SNYni kun niitä olen saanut testata. Ai niin ... Snynäni toimi Sunflower. En ole sitä nyt aiemmin linkittänyt, nyt korjaan sen virheen! Ihania paketteja saikin 4 kpl :)

No niin, sitten itse asiaan...

Näissä lankana ihan 7 veikka ja menossa ovat lahjaksi. Koko naisten, n. 38.

Ostin sitten uutena tuttavuutena lankaa nimeltä Tuomas. Se oli pehmeää Novitan sukkalankaa,kauniin väristä. Raitana on näissä 7 veikka.

Malli nyt vähän erilainen, tuohon päälle jatkoin vain 2o,2n neuletta. Tulee mukavan joustavaa, eikä näytä niin isolta ja paksulta... Miun mielestä. Miehän oon jo pitkää neulonu "halakisilmin" oikeat silmukat. Sekin tuo elävyyttä pintaan. Näistä nuo suuremmalla raidalla olevat meni kiitokseksi penskojen koulukuljettajalle :) Toiset jäi jemmaan ja kokona niissä noin 38.

Tuomasta riitti vielä melkein kolmanteen pariin

Kärjet oli vaan pakko tehdä valkoisella. Kokon taas n. 38. se on miun oma koko, joten jos näitä ei kukaan muu pidä, otan ne omaan jalkaan :)

Nuo tummemmat on sitten tehty työkaverin lampaista tehdystä langasta.  Woolenberg  -sivuilla voipi käydä tutustumassa :)  Oli lankana rouheaa, mutta tykkäsin neuloa siitä.  Muutaman vyyhden ostin varastoon ja omalle snyllenikin laitoin joulukuun pakettiin.

Yksi sukkapari on vielä valmiina, mutta päättelyt puuttuu. Olen tekemässä nyt jo itselleni tuubia.. En osaa käyttää pipoa, mutta otsapantaa ja kaulaliinaa, ainakin pakkasella. Nyt jos tuosta tuubista tulisi apua tähän. Saapa nähdä mitä siitä tulee.