Sain kaksikin kertaa saman haasteen, eli

1.Avaa neljäs kuvakansio
2.Valitse sieltä neljäs kuva
3.Julkaise se blogissasi ja kerro kuvasta jotain
4.Laita haaste kolmelle bloggaajalle eteenpäin.
Kiitos Crizy ja Iida ! Serkukset ;)) Pienet murut!
Olihan se pakko ottaa haaste vastaan ja aloittaa kansioiden tutkailu. Päätin kumminkin helpottaa asiaa niin, että otan mukaan vain koneella olevat kansiot. No, seuraava ongelma oli sitten se, kun kansioita on kaikille; siipalle,pojalle ja tietty likalle.On pojan vyökokeita,reissuja ja likan kansioita oli hurja määrä, kaikenmaailman noita- yms. pippaloita. Seuraava karsinta peruste oli sitten, että kansion tarvitsee olla miun kuvaama, koko perheen juttu.
         

Esittelen siis tämän, viime kesänä Lappeenrannan satamassa ottamani kuvan. Hiekkalinnan aiheena oli Villi länsi ja pyssysankarihan se siinä. Tuo on siis hiekasta muotoiltu,samoin taustalla oleva juna.
Viime kesänä meidän kotikonnuilla oleskeleminen jäi lyhyeksi. Olin niin tiukkaan koko kesän töissä, että olimme muksujen kanssa ukkilassa vain pari yötä. Muulloin ollaan oltu useampaan otteeseen se muutama yö. Sattui onneksi ihana ilma, kun satamassa kävelimme ja "hiekkalaatikkoon" tutustuimme. Ahhhh.. Tämä tuntuu jo niin kesältä! Tämä kesänä meillä onkin enemmän vapaata, kun vaihdoin työpaikkaa. Lomaa ei taida montaa päivää kertyä, mutta onhan miulla sitten vapaita! Viime kesän viikonloput olin kaikki töissä, siis kaikki, paria lukuunottamatta. Siippa on töissä arkipäivät, joten eipä meillä juuri vapaata yhdessä ollut. Nyt saan joka toisen viikonlopun vapaaksi ja se on paljon!!! Osaan taas arvostaa ihan eritavalla vapaita! Kesää siis odottaen!!
Ai niin, haastetta pitäisi jatkaa eteenpäin... Mie luulen, että mie taas onnellisesti jätän jatkamatta tai oikeastaan nimeämättä ketään erikseen. Jokainen, joka haluaa tämän ottaa, ottakoon ja tehköön aikamatkan johonkin muistoon. Tämäkin on pyörinyt aika tiiviisti blogistaniassa, joten olkoon se syy.