Mie oon toistaiseksi toiseksi viimeistä päivää töissä... En yleensä ole tätä blogia päivitellyt työaikana, mutta aion nyt tänään ja ehkä huomennakin tehdä poikkeuksen... Lopputiliähän en voi enää surffailun takia saada ;)

Enpä ole muuta tietoa syksystä kuin, että esittelyjä olen saanut ihan mukavasti. Niillä sitten täytän kalenteria ja olen oikeastaan aika innoissanikin tästä mahdollisuudesta.

Käsitöitä on aikaa tehdä aamupäivisin ja kohta muksutkin palaavat kouluun, arki normalisoituu. Samassa tilanteessa ollaan oltu ennenkin ja siitä tiedän, ettei maailma lopu tähän!

Ilmoittauduin mie SNY 2009. Nyt tuossa välähti sitten, että millähän rahalla.. Peru en, sillä pitäähän jotain iloa olla ja kyllä se n. 20 euroa postimaksuineen järjestyy varmasti! Onhan siinä koko kuukausi aikaa pakettia väsätä. Turha on tuleva parini nyt säikähtää, jos sattuu tämän lukemaan. Huolehdin osuuteni varmasti!! Toverikuustakaan en aio jäädä pois. Olen koko vuoden saanut ihania piristyksiä, joten miksi mie nyt jättäsin homman väliin! Emona toimii elokuussa Tanja, joten mukaan vaan kaikki muutkin!  SNY-rinkiinkin mahtuu mukaan vielä! Miulle on ekan kerta tuossa ja odotan jo innolla!

1248896241_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mukavaa päivää kaikille!