Käsityörintamalla on siis ollut hiljaista. Mie oon tasasesti väkertäny sukkia, mutta suurin vimma on taas ohi. En tosin tiedä vaikka vimma palaisi, koska näin taas herkullisia sukkalankoja. Huiviakin aloitin, salomoninsolmuilla...

Tässä kumminkin vähän valmistuneita. Eli pojalle jo joulunmaissa lupasin sukat. Nyt ne on valmiit ja testattukin. Samaan kuvaan laitoin sitten nuo ekat "junasukkani". Miusta tää vuodatuksen kuvasysteemi on nyt huono. Ennen poistin blogiin laitetut kuvat saman tien, koska ne vaan sotki tuolla kansiossa ja veivät tilaa. Pitää yrittää yhdistellä noita kuvattavia.

         

Isommat sukat on 7 veikkaa ja pienet Novitan Bambinoa. Tuo onkin kiva malli, junasukat. Ensin luulin, että teko on hankalaa, muttei! Hankalaa oli vain niin ohuiden puikkojen käyttö, kun nelosesta mentiin 2,5. Kokeilin tehdä seuraavaa paria Alpacasta, niinkuin ohjeessa oli, Se oli väriltää tumman harmaa. Siinä sitten meni se kuuluisa hermo! Ei tuulut mitään laskemisista, joten purin koko alun... Mie harvoin annan periksi, mutta en vaan jaksanu keskittyä täysin . Jollain vaaleamalla langalla, ehkä ;). Linkitän tähän tuon ohjeen, joka on viralliselta nimeltään Tuulan sukka. Sieltä löytyy myös sukan koskettava tarina. Itse törmäsin ekan kerran tarinna ja sukkaan Sukkasadon aikana.